15.6.2014

Unelma vangittuna kuviin

Jotkut ovat ehkä selailleet Miina Savolaisen kirjaa Maailman ihanin tyttö. Kirjan kuvat ovat kauniita ja unenomaisia. Niitä katsellessaan alkaa toivoa, että itsestäkin löytyisi yhtä taiteellisia otoksia. Inspiroiduimme parin kaverin kanssa kuvista noin vuosi sitten ja aloitimme oman valokuvausprojektimme. Tässä hieman sen antia:



Projektimme tavoitteena on saada aikanaan kasaan niin paljon kauniita, tunnelmallisia kuvia, että jokainen voi koota itselleen oman kansion. Kuviin yritämme kiteyttää jokaisen oman, ainutlaatuisen persoonan.





Tämänkertainen kuvausepisodi oli melko spontaani. Kuvauspaikan löysimme sattumalta ja halusimme testata sitä samantien vaikka ilma olikin hieman vilakka. Mekon vedin säästä huolimatta päälle, sillä kesän ensimmäisistä kuvauksista oli pakko ottaa kaikki irti.

Blondi olen minä ja tummempi on armas kaveriotus Linda, jonka blogista Revontulipalo löytyy lisää juttua ja kuvia liittyen tämänkertaiseen kuvausreissuun.



Ps. Selvittiin ulos metsästä ehjin nahoin, ilman, että törmättiin yhteenkään hirveen tai karhuun. Merkittävä saavutus kun ottaa huomioon meidän kahden onnettomuusalttiuden ja päivämäärän, joka sattui olemaan perjantai 13. :D


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12419875/?claim=zdt3e9tbbfe">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>



5 kommenttia:

  1. Kun ottaa huomioon yhtälön me + perjantai 13. päivä, on kyl oikeesti ihme ettei ykskään karhu tai manaatti rynniny paikalle turmelemaan kuvauksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä kumpikaa tippunu siihen likaseen ojaan! Oltiin kyl aika pro :D

      Poista
  2. Ihanan erilainen blogi ja osa noista kuvista on tosi upeita!♥

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kannattais opetella se html vähän paremmin...

    VastaaPoista